Кухненски нож F. Dick ProDynamic, острие 13 см

Арт. №: 8 5080 13

Наличност: В наличност

Цена:
30,00 лв.
ИЛИ

Дайте мнение за продукта

Технологии:

Описание

Детайли

Кухненски нож F. Dick ProDynamic

  • острие 13 смСерия ножове P
roDynamic – професионални, опростени, качествени

Сега работата в кухнята е още по-забавна! Можете да избирате между широка гама от различни форми ножове, които отговарят на всички ваши задачи при рязане. Те са предназначени за употреба във всички области на готварството.
Повечето видове от серията ProDynamic се предлагат с различни цветове на дръжките и гарантират съответствие с указанията на HACCP.

Качество на стоманата

Стоманата X50CrMoV15, с твърдост 56 HRC, е сърцето на серията. Тестваният с лазер режещ ръб гарантира отлична острота и постоянно добро представяне при рязане. Ножовете режат чисто, не мачкат продуктите, като по този начин се запазват ценните съставки на продуктите и вкусът на храната.

Ергономична дръжка

Изработената от термопластичен полимер (полипропилен / PP) дръжка, е оптимално адаптирана към вашата ръка - тя е лека, стои сигурно, дава комфортно усещане при рязане. Опората за палеца оптимизира захвата. Ножът пасва удобно в ръката, за да работите ефективно и точно. Дръжката приляга плътно към острието, без луфт, не задържа остатъци и налепи, което прави ножа изключително хигиеничен.

Качество и безопасност

Всеки нож се проверява в края на производствения процес спрямо високите стандарти за качество на компанията Friedr. Dick. Гърбът на острието е заоблен, за да се предотвратят евентуални наранявания при обръщане на ножа.

Употреба на ножовете

Всички ножове F. Dick заслужават специални грижи и внимание, когато става въпрос за поддръжка. Никога не почиствайте ножа си в съдомиялна машина, това нарушава качеството на режещия ръб. В идеалния случай трябва да почистите ножа веднага след употреба с чиста вода и след това да го подсушите с мека кърпа. 

Мнения