КАК ДА ПОРЪЧАМ ОНЛАЙН

КАК ДА ПОРЪЧАМ ОНЛАЙН

1. След като изберете артикул, натиснете бутона "КУПИ" под цената. Съответният продукт и сума ще бъдат маркирани в полето с кошницата, което се отваря в нов прозорец.

2. Ще видите избраните до момента продукти, като можете да натиснете "ПРОДЪЛЖИ С ПОКУПКИТЕ", за да добавите още продукти или "ПРЕМИНИ КЪМ РАЗПЛАЩАНЕ", за да финализирате поръчката.

3. В случай, че желаете някой от артикулите да отпадне от Вашата поръчка, ползвайте бутона за премахване на артикул обозначен с "Х" отдясно на реда на съответния продукт.

4. След като се уверите, че всичко в списъка е окончателно, натиснете бутона "ПРЕМИНИ КЪМ РАЗПЛАЩАНЕ", за да финализирате поръчката.

5. Въведете даннитe за доставка и натиснете бутона "ПРОДЪЛЖИ".

6. Изберете начин на плащане (в брой с наложен платеж, с карта или чрез PayPal акаунт). "ОБРАТНО", за да промените данните за доставка или "ПРОДЪЛЖИ", за да преминете към последната стъпка.

7. Ще видите крайната сума, която ще трябва да заплатите при получаване на поръчката. Тук можете да въведете и данни за фактура, ако желаете такава.

8. Желаните от Вас продукти ще получите с куриер на посочения от вас адрес в срок:

•  3 - 5 работни дни за територията на България, със Спиди

•  до 2 работни дни за територията на България с Еконт

•  2 - 4 работни дни за Европейски съюз при експресна доставка

•  5 - 7 работни дни за Европейски съюз при нормална доставка

•  за останалата част от света – съгласно графика на куриера

! Имайте предвид, че поради невъзможност на куриерските фирми да обслужват увеличеното  количество поръчки, в предпразнични и празнични дни може да има забавяне до 5 дни.