Купа за супа Kahla Cumulus Aqua, 15х15 см

Арт. №: 93-003/422957

Наличност: В наличност

Цена:
24,00 лв.
ИЛИ

Дайте мнение за продукта

Описание

Детайли

Купа за супа Kahla Cumulus Aqua

  • материал: порцелан
  • форма: квадратна
  • размер: 15х15 см

Купа за сервиране на храна  или съд за съхранение – изберете сами. Насладете се на ароматна супа  или подредете най-ценните си съкровища в нея. Всичко е възможно, благодарение на многобройните комбинационни варианти и приложения, които позволяват съдовете от колекцията Cumusus. 

Въздушност и светлина, чистота на линията и универсалност – Cumulus е новаторска концепция за порцелана, която ви дава пълна свобода да се наслаждавате в максимална степен на творчески експерименти. Линията съчетава елементи от дизайна на висшата кухня с модерна  интерпретация на ежедневните предмети за всеки ден, като чинии и чаши. 

Глазурата тип Aqua, е проектирана специално за серията Cumulus. Тя се прави на ръка, като придава деликатност и дълбочина на порцелана. Със своите меки заоблени ръбове и грабваща погледа форма, Cumulus има успокояващ ефект и отваря място за нови перспективи. Малкият, но гъвкав брой продукти, могат да се използват и комбинират в почти неограничен брой комбинации – идеален материал за индивидуално кулинарно творчество.

Мнения