Форма за мъфини Heart, Kaiser Love, 38 х 27 см

Арт. №: 2300 658339

Наличност: В наличност

Цена:
24,50 лв.
ИЛИ

Дайте мнение за продукта

Технологии:

Описание

Детайли

Форма за мъфини Heart, Kaiser Love

  • незалепващо покритие, позволява лесно отстраняване на печивата
  • размер на формата: 38 х 27 см
  • форма на гнездата: сърце
  • размер на гнездата: Ø 6,5 см, вис.2 см
  • лесна за почистване, да се мие на ръкаПрепоръки при употреба на всички видове форми за печене:
 
Преди употреба формата се намазва с мазнина и се поставя за 20 мин. в хладилника, след което се изважда, изсипва се тестото и се пече. 
Имайте предвид, че твърде горещите тестени изделия, непосредствено извадени от фурната, са много крехки и ронливи. Затова максимално качество на крайния продукт ще постигнете, ако след изваждането му изчакате 15-20 мин. преди да го отстраните от формата. Това гарантира гъвкавост на печивото, предотвратява натрошаването и накърняването на целостта му, запазва гладки ръбовете. Формата остава чиста, без остатъци от тесто. 

Специални препоръки при употреба на силиконови форми за печене: 
Преди първото използване на формата я намажете с мазнина, за да предотвратите залепването. Ако формата се мие в миялна машина е наложително преди всяко използване да се маже с мазнина. Ако се мие на ръка - не е необходимо. 
От значение е и какво е тестото, което ще печете. Ако тестото е за хляб - абсолютно задължително е всички форми, при всяко ползване да се намазват, за да не залепват. Ако тестото е по-маслено и формите се мият на ръка - не се налага.

Мнения