Предпазна ръкавица ErgoProtect White, Fr. Dick, метална нишка, до лакът, размер S

Арт. №: 9 1658 01 S WHITE

Наличност: В наличност

Цена:
379,00 лв.
ИЛИ

Дайте мнение за продукта

Технологии:

Описание

Детайли

Предпазна ръкавица ErgoProtect White S, Fr. Dick

  • Предназначение: защитава ръцете от порязване и нараняване при работа с ножове и други режещи инструменти. Подходяща за месарската промишленост - при обезкостяване и разфасоване на месо, за обработвателната промишленост - при обработка на кожа, пластмаса и подобни материали. Имайте предвид, че ръкавицата не може да гарантира защита при работа с мощни уреди, моторни режещи или пробиващи инструменти и т.п.
  • Модел: с 5 пръста, до лакът, закопчаване със силиконови каишки. Ръкавицата трябва да ви приляга комфортно, да не ви стяга, да бъде по-скоро малко по-голяма, отколкото по-малка. Да бъде плътно закопчана и здраво фиксирана върху китката. Подходяща както за дясна, така и за лява ръка.
  • Материал: плетка с метална нишка от неръждаема стомана. Топлоустойчива поне до 150°C. Металът е проводим, избягвайте контакт с електричество
  • Почистване: Да се почиства незабавно след употреба, с топла вода (50°C) и стандартни за месарската и хранителна промишленост почистващи препарати. Накрая винаги да се изплаква с чиста гореща вода (85°C). След като изсъхне, да се напръска с дезинфектант използван в месарската и хранителна промишленост, като се остави да подейства няколко минути. Не използвайте дезинфектанти, които съдържат киселина или хлор. Може да се почиства и чрез стандартните методи използвани в месарската и хранителна промишленост – в миялни и дезинфекциращи машини. След почистване, ръкавицата трябва да изсъхне и да се съхранява в сухо, прохладно и добре вентилирано място.
  • Внимание: Да се използва само в оригиналния, получен от производителя, вид. При нарушаване на плетката, да се поправя само от производителя или в оторизиран за целта сервиз, с оригинални части.
  • размер: 1 / S, обиколка на ръката 18 см / 7", с маншет 19 см / 7 1/2"
  • цвят на каишката: бял
Мнения