Декоративна висяща фигурка "Коледна звезда"

Арт. №:

Наличност: В наличност

Цена:
16,40 лв.

Размер / цвят

* Задължителни полета

16,40 лв.

Технологии:

Описание

Детайли

Декоративна висяща фигурка "Коледна звезда"

  • натурално дърво
  • ръчна изработка

  • Дървените фигурки на немската фирма Richard Glaesser повече от 80 години са важна част от семейните традиции , съхраняват се грижливо и често се предават от поколение на поколение. 
    Първоначално фирмата се съсредоточава върху производството на дървени копчета и кутии, но през 1950 г. тя трайно се ориентира към традиционните фигурки и декоративни елементи, изработени в духа на народното занаятчийско творчество и в типичния стил на района на Ерцгебирге, Германия. 
    Класическите коледни фигурки – пирамиди, музикални кутии, арки, пушещи човечета и лешникотрошачи - все още са крайъгълен камък в продуктовата гама на компанията, но тя включва и много нови попълнения като сезонните декорации за Великден (сърнички, зайчета, бръмбари и др.) или разнообразни тематични дървени фигурки като смешните мечки за първия учебен ден. 
    Днес висококачествените традиционни занаятчийски фигурки на Richard Glaesser носят настроение и радост не само на семейните празници, но се превръщат в истинска страст и за много колекционери от цял свят.

Мнения