Трюфел за вана BadeFee Juicy Grapefruit

Арт. №: BT005FB-40g/370629

Наличност: В наличност

Цена:
7,50 лв.
ИЛИ

Дайте мнение за продукта

Описание

Детайли

Трюфел за вана BadeFee Juicy Grapefruit от серията Bade Patisserie - плодова свежест с грейпфрут, портокал, лимон и лайм 
За съблазнителна, пълна с пяна вана. Просто пуснете трюфела във ваната под течащата топла вода и го оставете да се разтвори напълно. 

Отпуснете тялото и ума си с продуктите за баня на немската марка Bade Feе. Вашите сладкарски мечти пресътворени в продукти за банята - ръчно изработени от 100% натурални съставки, в малки партиди само в собствена фабрика в Германия. 

Можете да избирате от богатата гама аромати и натурални съставки в зависимост от емоционалното състояние или типа кожа. Завършете натоварения си ден в релаксираща вана или се насладете на омайния романтичен аромат на рози под душа. 

Серия Bade Patisserie - ръчно изработени петифури, трюфели, кубчета, кексчета и донъти за баня, които бавно се топят в топлата вода и ви предлагат една ароматна и успокояваща вана. Основните естествени съставки от какаово масло и карите, както и допълнителните от билки и цветя правят от тези малки „сладкиши“ истински съкровища в банята. 

40 гр.

Мнения