Свещник Nachtmann Reindeer Clear, кристален, 11 см

Арт. №: NO 0070934-0

Наличност: В наличност

Продуктът се доставя само
на територията на България.

Цена:
14,80 лв.
ИЛИ

Дайте мнение за продукта

Технологии:

Описание

Детайли

Свещник Nachtmann Reindeer Clear

  • форма: "Северен елен"
  • с гнездо за една чаена свещ
  • материал: оловен кристал 24% PbO
  • ръчно шлифован
  • размер: 11 см
  • цвят: естествен, прозрачен

Nachtmann - лукс всеки ден с фин баварски кристал 
Стъклото е фантазия, изкуство, технологии, култура, история и съвременност. А вариациите му са толкова разнообразни и сложни като форма и цвят, колкото безкрайна е човешката креативност. 
От основаването си през 1834 година, компанията Nachtmann се развива непрекъснато и усъвършенства производството на стъкло, като днес се смята за един от най-добрите и известни производители на чаши и подаръци от кристал. В настоящия момент компанията е част от групата Riedel / Nachtmann / Spiegelau. 
Кристалът Nachtmann се отличава с уникален блясък, равномерност на тона, фина изработка и характерна масивност. За постигане на най-високо качество се използват само най-чисти суровини, а екологосъобразните технологии са с най-висок приоритет. За Nachtmann отличното качество означава, че клиентите могат да се насладят на кристалните творения за много дълъг период от време. Това доказват и резултатите от тестове на немската Stiftung Warentest (Независима комисия за защита на потребителите и тестване на продукти). По време на изпитване на стъклени чаши със столче сред 40 производители , за които е декларирано, че са подходящи за съдомиялна машина, Nachtmann е единственият производител, който получава петкратно оценка "много добро представяне" и един път "добро представяне". 
Nachtmann държи не само на богатия асортимент, но отговаря и на високите изисквания към дизайна. От класически-модерените до ефектно-закачливите продукти – всичко отразява високата компетентност, творческа креативнос и отношение към дизайна. В резултат получавате кристални продукти с безупречна изработка и съвършенство, радост за всички сетива.

Мнения