Серум за мигли и вежди Rubis, противостареещ, стимулира растежа

Арт. №: SERUM-10ml

Наличност: В наличност

Цена:
144,00 лв.
ИЛИ

Дайте мнение за продукта

Описание

Детайли

Серум за мигли и вежди Rubis

  • противостареещ, стимулира растежа, придава обем и здравина
  • с натурални растителни екстракти, хиалуронова киселина и биотинил трипептиди
  • произведен в партньорство с известната швейцарска Фармацевтична индустрия
  • начин на употреба: малко количество от серума се втрива в почистената зона на миглите и веждите, веднъж или два пъти на ден

Какви са причините за опадането на миглите и веждите?
Поради естествения процес на стареене, космените фоликули отслабват и намаляват като брой и каче- ство, което води до по-тънка коса, мигли и вежди, дори до пълното им опадане. Други причини за загубата на мигли и вежди могат да бъдат химио- терапията, стресът, хранителните дефицити или дори хормоналните нарушения.

Ново от Rubis
Rubis, компания известна като световен производител на най-добрите козметични пинсети, се съсредоточава не само върху премахването на нежеланото окосмяване, но вече активно насърчава и спомага за поддържане на здравословния вид на веждите и миглите! В партньорство с известната швейцарска Фармацевтична индустрия, Rubis пуска нов серум, предназначен за подобряване здравия вид и състояние на миглите и веждите. Унакалната формула, богата на пантенол и биотиноил GHK, доказано стимулира растежа, подобрява дебели- ната и дължината на миглите, а включването на хиалуронова киселина и растителни протеини предотвратява изтъняването, което годините и естественото стареене оказват върху веждите.

Стимулиране на растежа
Богат на пантенол и биотиноил GHK, серумът на Rubis стимулира растежа на нови косми в дълбочината на космените фоликули. Подхранва и помага за поддържане на здравословното състояние на тези клетки. Ефектът е не само козметичен, но отива в дълбочина, чак до корените.

Подобряване на дебелината и здравината
Няма да има полза от растежа на нови косъмчета, ако те се откъсват твърде лесно или падат твърде бързо. В допълнение към пантенола и биотиноила GHK, тази формула съдържа важни растителни протеини за укрепване, като осигурява по-плътни, по-здрави мигли и вежди.

Предотвратяване на ефекта на стареене
Хиалуроновата киселина е известна със своя естествен анти-стареещ ефект. Нейното включване в тази формула спомага за намаляване на изтъняването на веждите и миглите, което се случва с течение на годините, поради нормалния процес на стареене.

Мнения