Подхранваща баня за крака Gehwol Soft Feet, с бадем и ванилия

Арт. №:

Наличност: В наличност

Цена:
10,89 лв.

Размер / цвят

* Задължителни полета

10,89 лв.

Технологии:

Описание

Детайли

Подхранваща баня за крака Gehwol Soft Feet

Подхранващата баня Gehwol Soft Feet ще поглези вашите крака и ще ви подари едно незабравимо преживяване в банята. Потопете ги и спокойно се отпуснете! Ще почувствате кожата си копринено мека само след първата баня.
Банята е подходяща за всички типове кожа, особено за суха и чувствителна. Тя съдържа уникални съставки, които я трансформират в богато почистващо и подхранващо мляко. Бадемовото масло успокоява и предпазва кожата, като я прави изключително мека и еластична. Добавена е и съблазнителна ванилия, която заедно с витамин Е, рициновото масло и маслото от авокадо хидратират, омекотяват мазолите и придават на кожата гладък и жизнен вид.
Подхранващата баня Gehwol Soft Feet съдържа повърхностно активно вещество разработено специално за чувствителна кожа.То гарантира, че трите масла, които се съдържат в банята ще бъдат разпределени равномерно във водата. Това произвежда млечна, блестяща, приятно ароматизирана емулсия, която интензивно хидратира и предпазва флората на кожата. Подхранващата баня Gehwol Soft Feet ще обгрижи вашите крака, като ги успокои и отпусне.

Дерматологично тестван продукт. Подходящ и за диабетици. 


Начин на употреба:
1 супена лъжица от течността се добавя към 4-5 литра топла вода. След това потопете краката си.
Подходяща за използване и под душа или във ваната. За ежедневна употреба.

 

Мнения