Чиния Kahla Cumulus Aqua, порцелан, 27х27 см

Арт. №: 93-003/423332

Наличност: В наличност

Цена:
28,90 лв.
ИЛИ

Дайте мнение за продукта

Описание

Детайли

Чиния Kahla Cumulus Aqua

  • материал: порцелан
  • форма: квадратна
  • размер: 27х27 см

Платото помага в много ситуации. То може да се използва като поднос или като плато, за да представи деликатни ястия или малки закуски. Комбинирайте го с други части от колекцията Cumulus  Aqua. Този многофункционален продукт винаги ще ви бъде от полза.

Въздушност и светлина, чистота на линията и универсалност – Cumulus е новаторска концепция за порцелана, която ви дава пълна свобода да се наслаждавате в максимална степен на творчески експерименти. Линията съчетава елементи от дизайна на висшата кухня с модерна интерпретация на ежедневните предмети за всеки ден, като чинии и чаши. 

Глазурата тип Aqua, е проектирана специално за серията Cumulus. Тя се прави на ръка, като придава деликатност и дълбочина на порцелана. Със своите меки заоблени ръбове и грабваща погледа форма, Cumulus има успокояващ ефект и отваря място за нови перспективи. Малкият, но гъвкав брой продукти, могат да се използват и комбинират в почти неограничен брой комбинации – идеален материал за индивидуално кулинарно творчество.

Мнения