Декоративна пирамида "Зайчета музиканти", с поставки за свещи, 27см

Арт. №: 16019-27cm

Наличност: В наличност

Цена:
390,00 лв.
ИЛИ

Дайте мнение за продукта

Технологии:

Описание

Детайли

Декоративна пирамида "Зайчета музиканти"

  • ръчна изработка
  • термична - с въртяща се на върха перка, задвижвана от затопления от свещите въздух
  • с 4 поставки за свещи
  • материал: естествено дърво
  • височина: 27 см
  • подходящ размер свещи: Ø 1,4 см, вис.7,5 смОчарованието на народното изкуство в традиционните фигурки Erzgebirge Seiffen

Повече от 80 години дървените фигурки на немската компания Richard Glaesser GmbH са важна част от семейните традиции в Германия, съхраняват се грижливо и често се предават от поколение на поколение. 
Първоначално фирмата се съсредоточава върху производството на дървени копчета и кутии, но през 1950 г. тя трайно се ориентира към традиционните фигурки и декоративни елементи, изработени в духа на народното занаятчийско творчество и в типичния стил на района на Ерцгебирге, Германия.
Класическите коледни фигурки – пирамиди, музикални кутии, арки, пушещи човечета и лешникотрошачи - все още са крайъгълен камък в продуктовата гама на компанията, но тя включва и много нови попълнения като сезонните декорации за Великден (сърнички, зайчета, бръмбари и др.) или разнообразни тематични дървени фигурки като смешните мечки за първия учебен ден. 
Днес висококачествените традиционни занаятчийски фигурки на Richard Glaesser носят настроение и радост не само на семейните празници, но се превръщат в истинска страст и за много колекционери от цял свят.

Мнения