Пинсета Rubis Needle Nose, остра

Арт. №: 1K920/7122

Наличност: В наличност

Цена:
52,50 лв.
ИЛИ

Дайте мнение за продукта

Описание

Детайли

Козметична пинсета Rubis Needle Nose

  • класически дизайн с фини остри връхчета
  • подходяща за оформяне на вежди, премахване на враснали или накъсани косъмчета,
    както и за поставяне на отделни мигли 
  • изработена от неръждаема хирургическа стомана, матирана
  • киселиноустойчива, може да се стерилизира 

 
Повече от 60 години опит стоят зад производството на изключително прецизните и елегантни козметични пинсети RUBIS. Те са резултат от дълъг технологичен процес с 45 отделни стъпки, който изцяло се придържа към швейцарските традиции и точност в механиката. Пинсетите са направени изцяло на ръка и отново са индивидуално тествани под лупа в крайната стъпка. Само пинсетите, преминали този тест, получават печат за качество “Rubis. Made in Switzerland.“ 

Какво характеризира една наистина добра пинсета? Три неща: перфектното затваряне на връхчетата, техните прецизни краища и лекото еластично съпротивление при работа. За да се постигнe това, се работи само с най-високо качество хирургическа стомана, която е киселиноустойчива, антимагнитна и неръждаема . Благодарение на синтеза на забележителните качества на материала , пинсетите запазват добра функционалност в продължение на много години. 
Дизайнът при RUBIS e изключителен, но не е самоцел. Той е обещание, че продуктите ще запазят своята убедителна форма и безупречна работа в продължение на много години. Затова свидетелстват и многобройните международни награди за техния изключителен дизайн.

Мнения