Пинсета Rubis Evolution 2 в 1, комбинирана

Арт. №: 1K902/5418

Наличност: В наличност

Цена:
52,50 лв.
ИЛИ

Дайте мнение за продукта

Описание

Детайли

Козметична пинсета Rubis Evolution 2 в 1

  • комбиниран връх 2 в 1 - остра, скосена, подходяща както за оформяне, така и за отстраняване на враснали косъмчета 
  • изработена от неръждаема хирургическа стомана, матирана 
  • киселиноустойчива, може да се стерилизира 


Повече от 60 години опит стоят зад производството на изключително прецизните и елегантни козметични пинсети RUBIS. Те са резултат от дълъг технологичен процес с 45 отделни стъпки, който изцяло се придържа към швейцарските традиции и точност в механиката. Пинсетите са направени изцяло на ръка и отново са индивидуално тествани под лупа в крайната стъпка. Само пинсетите, преминали този тест, получават печат за качество “Rubis. Made in Switzerland.“
Какво характеризира една наистина добра пинсета? Три неща: перфектното затваряне на връхчетата, техните прецизни краища и лекото еластично съпротивление при работа. За да се постигнe това, се работи само с най-високо качество хирургическа стомана, която е киселиноустойчива, антимагнитна и неръждаема . Благодарение на синтеза на забележителните качества на материала , пинсетите запазват добра функционалност в продължение на много години.
Дизайнът при RUBIS e изключителен, но не е самоцел. Той е обещание, че продуктите ще запазят своята убедителна форма и безупречна работа в продължение на много години. Затова свидетелстват и многобройните международни награди за техния изключителен дизайн. 

 

Мнения