Козметична пинсета Rubis Classic Cherry Blossoms in Spring, скосена

Арт. №: 1K113S1/9355

Наличност: В наличност

Цена:
51,70 лв.
ИЛИ

Дайте мнение за продукта

Описание

Детайли

Козметична пинсета Rubis Classic Cherry Blossoms in Spring

  • класически дизайн със скосени връхчета, идеални за оформяне на вежди 
  • изработена от неръждаема хирургическа стомана
  • дизайнерска линия: 4Seasons, представя четири поетични теми в традиционна японска цветова гама
  • цветно покритие: розов цвят
  • принт мотив: "Цъфнали вишни през пролетта"
  • размер: 9.5 см


* Препоръчваме ви пинсетите с покритие да не се дезинфекцират или стерилизират.


“Rubis. Made in Switzerland.“ 

Повече от 60 години опит стоят зад производството на изключително прецизните и елегантни козметични пинсети RUBIS. Те са резултат от дълъг технологичен процес с 45 отделни стъпки, който изцяло се придържа към швейцарските традиции и точност в механиката. Пинсетите са направени изцяло на ръка и отново са индивидуално тествани под лупа в крайната стъпка. Само пинсетите, преминали този тест, получават печат за качество “Rubis. Made in Switzerland.“ 
Какво характеризира една наистина добра пинсета? Три неща: перфектното затваряне на връхчетата, техните прецизни краища и лекото еластично съпротивление при работа. За да се постигнe това, се работи само с най-високо качество хирургическа стомана, която е киселиноустойчива, антимагнитна и неръждаема . Благодарение на синтеза на забележителните качества на материала , пинсетите запазват добра функционалност в продължение на много години. 
Дизайнът при RUBIS e изключителен, но не е самоцел. Той е обещание, че продуктите ще запазят своята убедителна форма и безупречна работа в продължение на много години. Затова свидетелстват и многобройните международни награди за техния изключителен дизайн.  

Мнения