Козметична пинсета Rubis Classic Blue Slant, скосена, хирургическа стомана, 9 см

Арт. №: 1K109P

Наличност: Неналичен

Цена:
50,00 лв.

Дайте мнение за продукта

Описание

Детайли

Пинсета Rubis Classic Blue Slant

Малко, но жизненоважно козметично средство, проектирано да улесни ежедневната грижа за вашите вежди. Решава всички ваши проблеми. Никой косъм не може да им се противопостави. Веждите ви отново са оформени идеално. Нежеланите косми просто се премахват при първото движение.

  • класически модел, със скосени връхчета
  • предназначена за универсална употреба - идеална за оформяне на вежди, подходящи за експериментиране с нови форми, за премахване на лицево окосмяване и за епилация в други зони на тялото
  • перфектна форма, с прецизно затварящи се връхчетата, абсолютно прилягащи едно към друго без луфт
  • наклонените връхчета прилягат идеално по извивката на веждите
  • вътрешната част на връхчетата е оформена така, че захваща косъма по цялата дължина и го издърпва с целия корен
  • материал: висококачествена неръждаема хирургическа стомана, гарантира висока гъвкавост в продължение на много години
  • с елегантно цветно покритие, цвят: син
  • размер: 9 см


* За да избегнете повреда на цветното покритие, ви препоръчваме пинсетите да не се почистват с агресивни химически агенти, да не се дезинфекцират или стерилизират!
 



“Rubis. Made in Switzerland.“ 

Повече от 60 години опит стоят зад производството на изключително прецизните и елегантни козметични пинсети RUBIS. Те са резултат от дълъг технологичен процес с 45 отделни стъпки, който изцяло се придържа към швейцарските традиции и точност в механиката. Пинсетите са направени изцяло на ръка и отново са индивидуално тествани под лупа в крайната стъпка. Само пинсетите, преминали този тест, получават печат за качество “Rubis. Made in Switzerland.“ 
Какво характеризира една наистина добра пинсета? Три неща: перфектното затваряне на връхчетата, техните прецизни краища и лекото еластично съпротивление при работа. За да се постигнe това, се работи само с най-високо качество хирургическа стомана, която е киселиноустойчива, антимагнитна и неръждаема . Благодарение на синтеза на забележителните качества на материала , пинсетите запазват добра функционалност в продължение на много години. 
Дизайнът при RUBIS e изключителен, но не е самоцел. Той е обещание, че продуктите ще запазят своята убедителна форма и безупречна работа в продължение на много години. Затова свидетелстват и многобройните международни награди за техния изключителен дизайн.

Мнения