Орехотрошач "Хусар", синя униформа, 50 см

Арт. №: 11702/2-50cm

Наличност: В наличност

Цена:
199,20 лв.
ИЛИ

Дайте мнение за продукта

Технологии:

Описание

Детайли

Орехотрошач "Хусар"

  • натурално дърво
  • ръчна изработка
  • размер: 50 см
  • цвят: син

Дървените фигурки на немската фирма Richard Glässer повече от 80 години са важна част от семейните традиции , съхраняват се грижливо и често се предават от поколение на поколение. 
Първоначално фирмата се съсредоточава върху производството на дървени копчета и кутии, но през 1950 г. тя трайно се ориентира към традиционните фигурки и декоративни елементи, изработени в духа на народното занаятчийско творчество и в типичния стил на района на Ерцгебирге, Германия. 
Класическите коледни фигурки – пирамиди, музикални кутии, арки, пушещи човечета и лешникотрошачи - все още са крайъгълен камък в продуктовата гама на компанията, но тя включва и много нови попълнения като сезонните декорации за Великден (сърнички, зайчета, бръмбари и др.) или разнообразни тематични дървени фигурки като смешните мечки за първия учебен ден. 
Днес висококачествените традиционни занаятчийски фигурки на Richard Glaesser носят настроение и радост не само на семейните празници, но се превръщат в истинска страст и за много колекционери от цял свят.

Мнения