Филажна ножица Kamiyu T33, Jaguar Solingen

Арт. №: 88600

Наличност: В наличност

Цена:
845,00 лв.
ИЛИ

Дайте мнение за продукта

Технологии:

Описание

Детайли

Професионална филажна ножица Kamiyu T33, Jaguar Solingen

  • 33 зъба
  • Размер:  6'' / 15.5 см

Серията Gold Line
-LIFE / Период на експлоатация 
Постигната е изключително дълготрайна острота, благодарение на използването на кована стомана премиум клас в съчетание със специалната технология на „ледено“ закаляване Friodur® при температура от  -180° C, чрез която стоманата придобива висока степен на твърдост. В резултат  на това тя става още по- износоустойчива и може да запази остротата си за още по-дългъг период от време.

- MOVE / Плавност на движението
Високопрофесионалната форма на режещите рамене и режещите ръбове, с точност до стотни от милиметъра (0,01 мм), е постигната благодарение на използването на нова технология на заточване и автоматизиран метод  на огъване. Патентована е и специална регулируема, автономна плоска винтова система Smart Spin® - едно от най-надеждните решения за винтовите групи за професионални фризьорски ножици. Всичко това осигурява несравнима лекота и превъзходна плавност на движението при работа .

- SHARP / Острота
Конвекционните (изпъкналите) режещи рамене с напълно интегрираните към тях ръбове и много острият ъгъл на заточване, осигуряват максимална острота. Благодарение на вдлъбнатата вътрешна страна на режещите рамене и хонинговането с електротокове, ножиците предоставят перфектна прецизност при рязане и перфектно подхождат за прилъзващо се рязане -слайсинг.

 

Мнения