Фризьорска ножица Jaguar Diamond E Day

Арт. №:

Наличност: Неналичен

Цена:
343,00 лв.

Дайте мнение за продукта

Технологии:

Описание

Детайли

Професионална ножица за подстригване Jaguar Diamond E Day

 • COATED - Висококачественото покритие предотвратява прекия контакт на кожата с метала, което осигурява защита при алергия към никел.
 • OFFSET - Различното ниво на разположение на ушите на ножицата (Offset) премахва напрежението в мускулите на ръката, шията и рамото. Процесът на подстригване става по-удобен и лесен. 
 • ERGO - Разположеното под ъгъл, извито надолу ухо за палеца, намалява триенето и натиска и осигурява стабилен контрол при работа с ножиците. Процесът на подстригване става още по-приятен и комфортен.
 • серия Gold Line

Серия Jaguar Gold Line

 • LIFE / Период на експлоатация
  Постигната е изключително дълготрайна острота, благодарение на използването на кована стомана премиум клас в съчетание със специалната технология на „ледено“ закаляване Friodur® при температура от  -180° C, чрез който стоманата придобива висока степен на твърдост. В резултат  на това тя става още по- износоустойчива и може да запази остротата си за още по-дългъг период от време.
 • MOVE / Плавност на движението
  Високопрофесионалната форма на режещите рамене и режещите ръбове, с точност до стотни от милиметъра (0,01 мм), е постигната благодарение на използването на нова технология на заточване и автоматизиран метод  на огъване. Патентована е и специална регулируема, автономна плоска винтова система Smart Spin® - едно от най-надеждните решения за винтовите групи за професионални фризьорски ножици. Всичко това осигурява несравнима лекота и превъзходна плавност на движението при работа .
 • SHARP / Острота
  Конвекционните (изпъкналите) режещи рамене с напълно интегрираните към тях ръбове и много острият ъгъл от 38° на заточване, осигуряват максимална острота. Благодарение на вдлъбнатата вътрешна страна на режещите рамене и хонинговането с електротокове, ножиците предоставят перфектна прецизност при рязане и перфектно подхождат за прилъзващо се рязане -слайсинг.
Мнения