Нож ренде за кашкавал Hogri, дизайнерски

Арт. №: 1641.5

Наличност: В наличност

Цена:
33,00 лв.
ИЛИ

Дайте мнение за продукта

Описание

Детайли

Нож ренде за кашкавал Hogri, линия Friends Forever, инокс, финална обработка - мат, дизайнер Ханс Габриел Шролл 

Линия Friends Forever, дизайнер Ханс Габриел Шролл 

Дайте една усмивка своите приятели! Ежедневието предлага много поводи да се усмихвате, а Friends Forever е усмивка с дълготрайна стойност. Изработени от стомана, подходяща и за миялна машина, веселите и полезни предмети се открояват не само със своя характерен дизайн с усмихнато човече, но и с високо качество и прекрасна опаковка. Серията Friends Forever е пълна с идеи за подаръци по всякакви поводи. Или без повод, дори само заради това - да получите една усмивка.


Немската компания Hogri е с повече от 100-годишна история. За този дълъг период от време тя остава вярна на традициите, но в същото време успява да бъде успешна и в създаването и производството на нови, изключително идейни и оригинални дизайнерски предмети и да генерира продуктови линии с бъдеще, като посреща предизвикателствата и изискванията на потребителите. 


Като основен материал, фирмата е избрала много устойчивата, но упорита и студена неръждаема стомана, която при Hogri е моделирана в топли и весели форми! Марката предлага няколко дизайнерски линии – Squeeze, Geo, Friends Forever и Classic - всяка с характерно излъчване, облик и функционалност.

Мнения