Нож сантоку Superior, F.Dick, острие 18 см

Арт. №: 8 4442 18

Наличност: В наличност

Цена:
86,00 лв.
ИЛИ

Дайте мнение за продукта

Технологии:

Описание

Детайли

Нож сантоку Superior, F.Dick

  • оформено по модела на японските готварски ножове, острието е подходящо за приготвянето не само на азиатска, но и на всякакъв друг вид кухня
  • дължина на острието: 18 см


Серията Superior е предназначена за професионална употреба.
Перфектната комбинация от съвременна форма на острието и функционалност, съчетани с традиционен ергономичен дизайн на дръжката с 3 нита, дават като резултат висококачествен класически инструмент, който е съвършен в своята цялост. Ножът приляга добре в ръката и дава възможност за гладко и точно рязане.
Високото ниво на стабилност се постига благодарение на едно парче висококачествена стомана - от острието до дръжката. Специалната технология за производство гарантира, че острието и дръжката са плътно свързани, без никакви луфтове, което прави ножа безупречно хигиеничен. Тези компоненти гарантират изключителната здравина на ножа, запазват неговата острота и позволяват дълъг експлоатационен живот с високо ниво на издръжливост и корозионна устойчивост. Финалната полировка на ножа го прави още по-остър и по-бърз. Продуктите се нарязват точно, а не се намачкват, като по този начин запазват ценните си аромати и вкус. 

Мнения