Декоративна мини пирамида "Зайчета", 12 см

Арт. №: 1712-12cm

Наличност: Неналичен

Цена:
33,90 лв.

Дайте мнение за продукта

Технологии:

Описание

Детайли

Декоративна мини пирамида "Зайчета"

 • натурално дърво
 • ръчна изработка 
 • размер: 12 см
 • без поставки за свещи 

 • Дървените фигурки на немската фирма Richard Glaesser повече от 80 години са важна част от семейните традиции , съхраняват се грижливо и често се предават от поколение на поколение. 
  Първоначално фирмата се съсредоточава върху производството на дървени копчета и кутии, но през 1950 г. тя трайно се ориентира към традиционните фигурки и декоративни елементи, изработени в духа на народното занаятчийско творчество и в типичния стил на района на Ерцгебирге, Германия. 
  Класическите коледни фигурки – пирамиди, музикални кутии, арки, пушещи човечета и лешникотрошачи - все още са крайъгълен камък в продуктовата гама на компанията, но тя включва и много нови попълнения като сезонните декорации за Великден (сърнички, зайчета, бръмбари и др.) или разнообразни тематични дървени фигурки като смешните мечки за първия учебен ден. 
  Днес висококачествените традиционни занаятчийски фигурки на Richard Glaesser носят настроение и радост не само на семейните празници, но се превръщат в истинска страст и за много колекционери от цял свят.

Мнения