Чиния Kahla Cumulus Aqua, порцелан, 12х12 см

Арт. №: 93-003/427773

Наличност: В наличност

Цена:
18,00 лв.
ИЛИ

Дайте мнение за продукта

Технологии:

Описание

Детайли

Чиния Kahla Cumulus Aqua

  • чинията е идеална за сервиране на закуски и малки деликатеси, а също така е перфектна за чашите за капучино и кафе лате Cumulus
  • материал: порцелан
  • размер: 12 х 12 см
  • синя глазура AquaКолекция Kahla Cumulus

Всичко е възможно, благодарение на многобройните комбинационни варианти и приложения, които позволяват съдовете от колекцията Cumusus. 

Въздушност и светлина, чистота на линията и универсалност – Cumulus е новаторска концепция за порцелана, която ви дава пълна свобода да се наслаждавате в максимална степен на творчески експерименти. Линията съчетава елементи от дизайна на висшата кухня с модерна интерпретация на ежедневните предмети за всеки ден, като чинии и чаши. 

Глазурата тип Blue Aqua, е проектирана специално за серията Cumulus. Тя се прави на ръка, като придава деликатност и дълбочина на порцелана. Със своите меки заоблени ръбове и грабваща погледа форма, Cumulus има успокояващ ефект и отваря място за нови перспективи. Малкият, но гъвкав брой продукти, могат да се използват и комбинират в почти неограничен брой комбинации – идеален материал за индивидуално кулинарно творчество.

Мнения