Кухненски нож Performer, Wusthof Solingen, острие 9 см

Арт. №: 1061200409 DLC

Наличност: В наличност

Цена:
285,00 лв.
ИЛИ

Дайте мнение за продукта

Технологии:

Описание

Детайли

Кухненски нож Performer, Wusthof Solingen

 • малък, универсален нож с тънко острие
 • подходящ за почистване и рязане на зеленчуци, подправки и плодове, както и за шпиковане на месо
 • метод на производство: кован
 • дължина на острието: 9 см / 4"
 • ширина на острието: 20 мм
 • дължина на дръжката: 100 мм
 • произведен в Солинген, ГерманияСерия PERFORMER – представя перфектния нож за максимален контрол!
Черен, остър, ненадминат - уникалният дизайн среща чистата динамика.
Доказва своята стойност при всяко използване: изключително качество и безусловна производителност.

 • Острие с екстремни характеристики – ултратвърдо, подобно на диамант, с въглеродно покритие (DLC).
  Черното, почти вълшебно покритие увеличава повърхностната твърдост на стоманата от 58 HRC до уникалния показател от 104 HRC.
  За ценителите това означава забележително предимство в производителността. Изключителната му здравина го прави практически „имунизиран“ срещу неблагоприятни външни ефекти, а диамантеноподобната повърхност е изключително устойчива на топлина.
  Първоначално DLC е разработено за екстремните условия при космическите пътувания и моторните спортове. Wusthof е първият производител на ножове в света, който използва тази технология върху ковани ножове. Изключително здраво и издръжливо, острието е с най-доброто качество на пазара на ножове.
 • Покритието с незалепващи свойства осигурява намалено триене, благодарение на така наречения „Ефект на лотоса“ – острието се движи с пълна инерция, а частиците просто се търкалят по повърхността му.
  Ножът се плъзга без усилие както през меки, така и през твърди продукти.
  Прясно нарязани парчета храна, като резенчета сочен лук, просто се изплъзват - това е идеално, особено в моментите на интензивна дейност в кухнята, когато са необходими бързина и прецизност.
  Поради хидрофобния ефект на покритието, всички течности просто се оттичат, включително киселини от цитрусови плодове, както и мазнини или нишесте, като това от картофите. Просто избършете острието след всяка употреба и то заблестява като ново.
 • Иновативна структура на дръжката Hexagon Power Grip – подобна на пчелна пита, устойчива срещу приплъзване, гарантира изключителен контрол.
  Тя осигурява оптимално сцепление във всяка ситуация - дори при забързани, мокри или други трудни условия на работа. Имате здраво захващане на ножа, което ви позволява винаги да използвате безопасно и точно острието си.
  Дръжката от полиамид, подсилена със стъклени влакна, е лесна за поддръжка и безопасна за миене в съдомиялна машина, подходяща за ежедневна употреба.
 • PERFORMER предлага перфектен синтез на нови технологии и над 200 години опит в занаятите на ножовете. Разработен от дизайнери и инженери, които се стремят към ненадминатото, ножът е направен в едно от най-модерните съоръжения за производство на ножове в света. Този нож ще ви плени за цял живот!
Мнения