Ножица Jaguar Loop

Арт. №:

Наличност: Неналичен

Цена:
346,00 лв.

Дайте мнение за продукта

Технологии:

Описание

Детайли

Професионална фризьорска ножица за подстригване Jaguar Loop от серията Gold Line, слайс,ексцентрален лагер, крейн дизайн

* CRANE - Късото рамо, с извито под ъгъл настрани ухо за палеца (Crane) осигурява ергономична работна поза и спокойно, без напрежение усещане при рязане. Мускулите на ръката, врата и рамото остават спокойни и отпуснати.

* ROTATING - Въртящото се вътрешно допълнително ухо за палеца се движи заедно с палеца. Натискът и триенето върху него се намаляват до минимум и не влияят върху усещането за ножиците в ръцете.

Серия GOLD LIN
- LIFE / Период на експлоатация 
Постигната е изключително дълготрайна острота, благодарение на използването на кована стомана премиум клас в съчетание със специалната технология на „ледено“ закаляване Friodur® при температура от -180° C, чрез който стоманата придобива висока степен на твърдост. В резултат на това тя става още по- износоустойчива и може да запази остротата си за още по-дългъг период от време. 

- MOVE / Плавност на движението 
Високопрофесионалната форма на режещите рамене и режещите ръбове, с точност до стотни от милиметъра (0,01 мм), е постигната благодарение на използването на нова технология на заточване и автоматизиран метод на огъване. Патентована е и специална регулируема, автономна плоска винтова система Smart Spin® - едно от най-надеждните решения за винтовите групи за професионални фризьорски ножици. Всичко това осигурява несравнима лекота и превъзходна плавност на движението при работа . 

- SHARP / Острота 
Конвекционните (изпъкналите) режещи рамене с напълно интегрираните към тях ръбове и много острият ъгъл на заточване, осигуряват максимална острота. Благодарение на вдлъбнатата вътрешна страна на режещите рамене и хонинговането с електротокове, ножиците предоставят перфектна прецизност при рязане и перфектно подхождат за прилъзващо се рязане -слайсинг.

Мнения