Коралова гъба за баня Croll & Denecke Premium, естествена

Арт. №:

Наличност: В наличност

Цена:
10,30 лв.

Размер / цвят

* Задължителни полета

10,30 лв.

Технологии:

Описание

Детайли

Коралова гъба за баня Croll & Denecke Premium, естествена

Естествените гъби от серия Premium се отличават с високо качество, правилна и красиво заоблена форма и малки симетрични пори.Естествените гъби на Croll & Denecke - съкровища от морето 

Естествените гъби са изключително устойчиви, имат антибактериални свойства и са много приятни за кожата. Поради тази причина те са подходящи при грижите за кърмачета и за хора с алергии. Естествената гъба може да абсорбира течност равна на 30 пъти от собствената й тежест и след това да я освободи само с лек натиск. Благодарение на каналната си структурата, тя се почиства лесно, чрез неколкократно изплакване с чиста вода. 

Инструкции за грижи: Моля, след употреба, изплакнете своята гъба с чиста вода и я закачете да изсъхне висейки на въже. Не забравяйте, че тя се състои от естествени влакна, така че не я изстисквайте силно и не я плакнете с много гореща вода! В случай на голямо натрупване на мръсотия, гъбата може да се изпере в пералня, на програма за вълна при максимална температура от 30°C. Croll & Denecke ви пожелава много удоволствие в банята с вашата естествена гъба!

Мнения