Коралова гъба за баня Croll & Denecke Premium, естествена

Арт. №:

Наличност: В наличност

Цена:
11,00 лв.

Размер / цвят

* Задължителни полета

11,00 лв.

Технологии:

Описание

Детайли

Коралова гъба за баня Croll & Denecke Premium

  • 100% естествен веган продукт
  • гъбите от серия Premium се отличават с високо качество, правилна и красиво заоблена форма и малки симетрични пори
  • нежно почиства кожата, премахва замърсяванията и мъртвите кожни клетки

Естествените гъби на Croll & Denecke - съкровища от морето

Естествените гъби за тяло са трайни устойчиви продукти, направени от естествена суровина, която расте много бързо. Те виреят по природосъобразен начин, на широки подводни полета в Средиземно море. Събират се два пъти годишно по контролирана, екологично съвместима технология. В създаването на всеки продукт за тяло се влага много ръчен труд, за да се получи изделие, което се грижи за кожата с естествената сила на морето и превръща всяко къпане в чувствен ритуал за красота.

Естествените гъби са изключително устойчиви, имат антибактериални свойства и са много приятни за кожата. Поради тази причина те са подходящи при грижите за кърмачета и за хора с алергии. Естествената гъба може да абсорбира течност равна на 30 пъти от собствената й тежест и след това да я освободи само с лек натиск. Благодарение на каналната си структурата, тя се почиства лесно, чрез неколкократно изплакване с чиста вода. 

Инструкции за грижи: Моля, след употреба, изплакнете своята гъба с чиста вода и я закачете да изсъхне висейки на въже. Не забравяйте, че тя се състои от естествени влакна, така че не я изстисквайте силно и не я плакнете с много гореща вода! В случай на голямо натрупване на мръсотия, гъбата може да се изпере в пералня, на програма за вълна при максимална температура от 30°C. Croll & Denecke ви пожелава много удоволствие в банята с вашата естествена гъба!

Мнения