Фризьорска ножица за подстригване Jaguar Concave TB

Арт. №:

Наличност: Неналичен

Цена:
313,00 лв.

Дайте мнение за продукта

Технологии:

Описание

Детайли

Професионална фризьорска ножица за подстригване „Конкейв титан блу“ от серията "Силвър лайн", двустранно хонингована 

*COATED - Изключително твърдо и здраво, износоустойчиво тъмно-синьо покритие от титанов нитрид. Висококачественото покритие предотвратява прекия контакт на кожата с метала, което осигурява защита при алергия към никел.

* OFFSET - Различното ниво на разположение на ушите на ножицата (Offset) премахва напрежението в мускулите на ръката, шията и рамото. Процесът на подстригване става по-удобен и лесен. 

SILVER LINE
- Период на експлоатация
Остротата се запазва в течение на доста дълъг период от време благодарение на използването на специална кована стомана. В съчетание с технологията на „ледено“ закаляване Friodur® при температура от  -180° C, стоманата придобива по-висока степен на твърдост. В резултат  на това тя става още по- износоустойчива и може да запази остротата си за още по-дълго време.

- Плавност на движението
Високопрофесионалната форма на режещите рамене и режещи ръбове, с точност до стотни от милиметъра (0,01 мм), е постигната благодарение на използването на нова технология на заточване и автоматизиран метод  на огъване. Патентована е и специална регулируема, автономна плоска винтова система Smart Spin® - едно от най-надеждните решения за винтовите групи за професионални фризьорски ножици. Всичко това осигурява несравнима лекота и превъзходна плавност на движението при работа .

- Острота
Леко изпъкналите режещи рамене с полу-интегрирани режещи ръбове и остър ъгъл на заточване осигуряват отлична острота. Благодарение на вдлъбнатата вътрешна страна на режещите рамене и хонинговането, ножиците са идеални за прилъзващо рязане –слайсинг.

Мнения