Фризьорска ножица за подстригване Jaguar CJ 2

Арт. №:

Наличност: Неналичен

Цена:
239,90 лв.

Дайте мнение за продукта

Технологии:

Описание

Детайли

Професионална фризьорска ножица за подстригване CJ 2 от серията Silver Line,  двустранно хонингована, с палче

*CLASSIC - симетричното разположение на ушите на ножицата дава възможност за традиционна техника на подстригване.

SILVER LINE 
- Период на експлоатация 
Остротата се запазва в течение на доста дълъг период от време благодарение на използването на специална кована стомана. В съчетание с технологията на „ледено“ закаляване Friodur® при температура от -180° C, стоманата придобива по-висока степен на твърдост. В резултат на това тя става още по- износоустойчива и може да запази остротата си за още по-дълго време. 

- Плавност на движението 
Високопрофесионалната форма на режещите рамене и режещи ръбове, с точност до стотни от милиметъра (0,01 мм), е постигната благодарение на използването на нова технология на заточване и автоматизиран метод на огъване. Патентована е и специална регулируема, автономна плоска винтова система Smart Spin® - едно от най-надеждните решения за винтовите групи за професионални фризьорски ножици. Всичко това осигурява несравнима лекота и превъзходна плавност на движението при работа . 

- Острота 
Леко изпъкналите режещи рамене с полу-интегрирани режещи ръбове и остър ъгъл на заточване осигуряват отлична острота. Благодарение на вдлъбнатата вътрешна страна на режещите рамене и хонинговането, ножиците са идеални за прилъзващо рязане - слайсинг.

Мнения