Фризьорска ножица за подстригване CJ4 Plus, Jaguar Solingen

Арт. №:

Наличност: Неналичен

Цена:
270,50 лв.

Дайте мнение за продукта

Технологии:

Описание

Детайли

Професионална фризьорска ножица за подстригване CJ4 Plus, Jaguar Solingen

 • двустранно хонингована
 • OFFSET - различното ниво на разположение на ушите на ножицата (Offset) премахва напрежението в мускулите на ръката, шията и рамото. Процесът на подстригване става по-удобен и лесен. 
 • ERGO - Разположеното под ъгъл ухо за палеца, намалява триенето и натиска и осигурява стабилен контрол при работа с ножиците. Процесът на подстригване става още по-приятен и комфортен.

Серия SILVER LINE 

 • LIFE / Период на експлоатация
  Остротата се запазва в течение на доста дълъг период от време благодарение на използването на специална кована стомана. В съчетание с технологията на „ледено“ закаляване Friodur® при температура от -180° C, стоманата придобива по-висока степен на твърдост. В резултат на това тя става още по- износоустойчива и може да запази остротата си за още по-дълго време. 
 • MOVE / Плавност на движението
  Високопрофесионалната форма на режещите рамене и режещи ръбове, с точност до стотни от милиметъра (0,01 мм), е постигната благодарение на използването на нова технология на заточване и автоматизиран метод на огъване. Патентована е и специална регулируема, автономна плоска винтова система Smart Spin® - едно от най-надеждните решения за винтовите групи за професионални фризьорски ножици. Всичко това осигурява несравнима лекота и превъзходна плавност на движението при работа. 
 • SHARP / Острота 
  Леко изпъкналите режещи рамене с полу-интегрирани режещи ръбове и остър ъгъл на заточване осигуряват отлична острота. Благодарение на вдлъбнатата вътрешна страна на режещите рамене и хонинговането, ножиците са идеални за прилъзващо рязане –слайсинг.

 

Мнения