Форма за торта Kaiser Easter, 3 дъна, с великденски мотиви, Ø 26 см

Арт. №: 2300 658100

Наличност: В наличност

Цена:
27,80 лв.
ИЛИ

Дайте мнение за продукта

Технологии:

Описание

Детайли

Форма за торта Kaiser Easter

  • незалепващо покритие
  • с 3 дъна - 1 гладко и 2 с великденски триизмерни мотиви: "Велекденски заек" и "Пиленце"
  • много добро затваряне на формата с пружина, без изтичане на сместа
  • лесно отваряне на страничния ринг и отделяне на готовия продукт
  • вместимост: 3,2 л
  • размер: Ø 26 см

Препоръки при употреба на всички видове форми за печене: 
Преди употреба формата се намазва с мазнина и се поставя за 20 мин. в хладилника, след което се изважда, изсипва се тестото и се пече. 
Имайте предвид, че твърде горещите тестени изделия, непосредствено извадени от фурната, са много крехки и ронливи. Затова максимално качество на крайния продукт ще постигнете, ако след изваждането му изчакате 15-20 мин. преди да го отстраните от формата. Това гарантира гъвкавост на печивото, предотвратява натрошаването и накърняването на целостта му, запазва гладки ръбовете. Формата остава чиста, без остатъци от тесто. 

Специални препоръки при употреба на силиконови форми за печене: 
Преди първото използване на формата я намажете с мазнина, за да предотвратите залепването. Ако формата се мие в миялна машина е наложително преди всяко използване да се маже с мазнина. Ако се мие на ръка - не е необходимо. 
От значение е и какво е тестото, което ще печете. Ако тестото е за хляб - абсолютно задължително е всички форми, при всяко ползване да се намазват, за да не залепват. Ако тестото е по-маслено и формите се мият на ръка - не се налага.

Мнения