Ароматерапевтичен дифузер и йонизатор за стая Heavenly Scent

Арт. №: NO 101

Наличност: В наличност

Цена:
165,60 лв.
ИЛИ

Дайте мнение за продукта

Описание

Детайли

Ароматерапевтичен дифузер и йонизатор за стая Heavenly Scent

Нашият свръхзвуков аромотерапевтичен разпръсквател е високотехнологична система за освобождаване на молекулите на ароматни масла във въздуха и йонизирането на етерични масла с цел подсилване биологичните им ефекти. Лишеното от топлина разпръскване и изпаряването в студен въздух представляват най-ефективният метод за разпръскването на етерични масла, които остават за дълго време във суспенсия в атмосферата, не се причинява дразнене и проникват по-добре в дихателната система. 

Чрез вода и свръхзвукови трептения (2.5 милиона вибрации в секунда), етеричното масло може да бъде напълно разградено на малки микрочастици и да бъде разсеяно в изключително фина мъгла от микрочастици - това позволява на тялото да ги използва докато дишате прекрасните аромати. Тези малки молекули подсилват биологичните ефекти и са по-лесно поемани от дробовете, за да се постигне по-голям терапежтичен ефект. 

По време на процеса на разпръскване свръхзвуковият разпръсквател не използва никаква топлина. Топлината причинява по-бързото изпаряване на по-летливите компоненти на маслото и като резултат пълнотата и лечебният ефект на естествения аромат се губят. Топлината може да промени или унищожи някои съставки на маслото и по този начин терапевтичната привилегия може да не е толкова оптимална колкото при употребата на студения метод за разпръскване. Включвайки Технологията за Незабавни Изпарения, Вие можете веднага да се насладите на предимствата на аромотерапията. Това е енай-мощният и терапевтично ефикасен метод за разпръскване на етерични масла в изключително фина мъгла от микрочастици и милиони молекули без топлина за макцимална полза. 

Включване на Технологията на метода за разпръскване. Повечето производители на Nebulizer не препоръчват на своите клиенти използването на плътни масла като пачули, сандалово дърво или иланг-иланг, тъй като те могат да запушат мъглявинните разпръскватели и да повредят устройството. 
Нашия свръхзвуков аромотерапевтичен разпръсквател може да разбие тези масла на миниатюрни микрочастици без никакъв проблем. Повечето разпръскватели използват топлина за да разсеят етеричните масла, като по този начин топлината може да измени или унищожи 
определени съставни части на маслата и така терапевтичната полза може да не е толкова голяма както при метода за студено разспръскване. 

Разпрусквателя предлага вграден таймер от най-новото ни въведение - двустранен ключ Ви позволява постоянно да ароматизирате Вашата среда и тогава да преминете на прекъсващ се режим (15 сек включен, 30 сек изключен) за да запазите ароматните удоволствия докато пестите ценни масла. След известно време нервната ни система се адаптира към постоянния аромат и затова развива чувствителност към потенциална загуба на миризмата. Цикличният режим на разпръсквателя удължаваефекта на аромата и подсилва биологичния ефект. В повечето случаи разпръснатите масла ше предизвикат най-добри резултати, ако е в наличие при разсейването им вграден таймер. 

Няма нужда да инвестирате допълнителни средства в закупуването на няколко скъпи стъклени Nebulizer заместители и пълнители, тъй като това е най-често чупената невнимание част. Също така няма нужда да чистите Nebulizer-ите между различните масла, което е една дейност, отнемаща време.

Предимства на разпръсквателя: 

  • Прочиства средата и намалява замърсителите на въздуха. Най-добрият начин да създадете приятна аромотерапевтична атмосфера в затворено пространство. 
  • Може напълно да разгради етеричните масла на микрочастици и да разпръсне маслата в много финна мъгла от микрочастици без топлина. 
  • Автоматично изключване, когато водата достигне минималното равнище. Това осигурява безопасен начин за разсейването на етерични масла. 
  • Не се прилага никаква топлина при разпръсквателния процес на свръхзвуковия разпръсквател. Чрез вода и свъхзвуковите вибрации (2.5 милиона вибрации в секунда) той може напълно да разбие етеричното масло на малки микрочастици. 
  • Може да изберете различни етерични масла и те няма да се смесят при сменяването на измервателната чаша. 
  • Вграден таймер за подсилване ефективността и икономията на етеричните масла.
Мнения