Декантер Nachtmann Delight-1л.

Арт. №: NO 0087773-0

Наличност: В наличност

Продуктът се доставя само
на територията на България.

Цена:
58,90 лв.
ИЛИ

Дайте мнение за продукта

Технологии:

Описание

Детайли

Декантер Nachtmann, серия Delight, безоловен кристал-1л.

Nachtmann - лукс всеки ден с фин баварски кристал
Стъклото е фантазия, изкуство, технологии, култура, история и съвременност. А вариациите му са толкова разнообразни и сложни като форма и цвят, колкото безкрайна е човешката креативност.
От основаването си през 1834 година, компанията Nachtmann се развива непрекъснато и усъвършенства производството на стъкло, като днес се смята за един от най-добрите и известни производители на чаши и подаръци от кристал. В настоящия момент компанията е част от групата Riedel / Nachtmann / Spiegelau.
Кристалът Nachtmann се отличава с уникален блясък, равномерност на тона, фина изработка и характерна масивност. За постигане на най-високо качество, се използват само най-чисти суровини, а екологосъобразните технологии са с най-висок приоритет. За Nachtmann отличното качество означава, че клиентите могат да се насладят на кристалните творения за много дълъг период от време. Това доказват и резултатите от тестове на немската Stiftung Warentest (Независима комисия за защита на потребителите и тестване на продукти). По време на изпитване на стъклени чаши със столче сред 40 производители , за които е декларирано, че са подходящи за съдомиялна машина, Nachtmann е единственият производител, който получава петкратно оценка "много добро представяне" и един път "добро представяне".
Nachtmann държи не само на богатия асортимент, но отговаря и на високите изисквания към дизайна. От класически-модерените до ефектно-закачливите продукти – всичко отразява високата компетентност, творческа креативнос и отношение към дизайна. В резултат получавате кристални продукти с безупречна изработка и съвършенство, радост за всички сетива.

Мнения