Чаши за вайсбира Spiegelau Beer Classics Hefeweizen, комплект 2 бр.

Арт. №: 4998055-2

Наличност: Неналичен

Продуктът се доставя само
на територията на България.

Цена:
19,60 лв.

Дайте мнение за продукта

Описание

Детайли

Чаши за вайсбира Spiegelau Beer Classics Hefeweizen

  • комплект 2 бр.
  • материал: платинено стъкло
  • вместимост: 700 мл
  • размер: вис. 23,8 см / Ø 8,1 см



Тайната е в стъклото! 
Чашите на Spiegelau са подложени на специален тест в най-известната независима лаборатория LGA QualiTest GmbH. След като преминават през 1500 цикъла на миене, чашите получават сертификат, който удостоверява, че чашите са "изключително подходящи за съдомиялна машина". Установено е, че чашите нямат драскотини, петна, загуба на блясък, мъгливи сенки, промяна в цвета или натрупване на химикали и остатъци. 
Забележителната издръжливост на чашите Spiegelau се дължи до голяма степен на процеса на производство на платиненото стъкло. При обработка стъклото от своята прахообразна форма се превръща в течна. Течното стъкло преминава през тръби покрити с платина, като по този начин се премахват всички примеси, както и всички несъвършенства и несъответствия, които, в противен случай, биха могли да съществуват. Платината предотвратява филтрирането на други елементи, което може да се получи при всеки друг вид облицовка на оборудването. Макар че е по-скъпа, тази иновативна технология потвърждава отговорността и ангажимента на Spiegelau към високото качество. Като резултат получавате чаши с изключителна изработка и перфектна симбиоза от елегантност, функционалност и дълготрайност. 

Историята на Spiegelau - пет века традиции, развитие и иновации 
Първото документирано споменаване на стъкларската фабрика Spiegelau датира от 1521 г. От малък производител в село сгушено в Баварската гора, Spiegelau се превръща в една от най-големите компании за производство и износ на кристал в цял свят, като в настоящия момент е част от групата Riedel / Nachtmann / Spiegelau. Повече от пет века компанията съчетава традиционната изработка на ръка с иновации и най-модерни съвременни технологии за производство на стъкло. Днес Spiegelau е осигурил мястото си като водещ доставчик на чаши както за професионалисти в индустрията - от най-добрите ресторанти и хотели до магазините за вино, така и за модерния дом. Като работи в тясно сътрудничество със сомелиери, готвачи и потребителите, Spiegelau точно персонализира своя опит, създавайки великолепни чаши за всеки вкус и нужда.

 

Мнения