Ножица за подстригване Jaguar Kamiyu

Арт. №:

Наличност: В наличност

Цена:
643,00 лв.

Размер / цвят

* Задължителни полета

643,00 лв.

Технологии:

Описание

Детайли

Професионална фризьорска ножица за подстригване ''Камию'' (в превод - хубава коса), двустранна, хонингована

  • съчетание на традиционна японска ръчна изработка и на производствените технологии на компанията Jaguar
  • специалната стомана, с примес на кобалт, гарантира удължения срок на експлоатация


* OFFSET - Различното ниво на разположение на ушите на ножицата (Offset) премахва напрежението в мускулите на ръката, шията и рамото. Процесът на подстригване става по-удобен и лесен. 

* ERGO - Разположеното под ъгъл ухо за палеца, намалява триенето и натиска и осигурява стабилен контрол при работа с ножиците. Процесът на подстригване става още по-приятен и комфортен.


Серията Gold Line
-LIFE / Период на експлоатация
Постигната е изключително дълготрайна острота, благодарение на използването на кована стомана премиум клас в съчетание със специалната технология на „ледено“ закаляване Friodur® при температура от  -180° C, чрез която стоманата придобива висока степен на твърдост. В резултат  на това тя става още по- износоустойчива и може да запази остротата си за още по-дългъг период от време.

- MOVE / Плавност на движението
Високопрофесионалната форма на режещите рамене и режещите ръбове, с точност до стотни от милиметъра (0,01 мм), е постигната благодарение на използването на нова технология на заточване и автоматизиран метод  на огъване. Патентована е и специална регулируема, автономна плоска винтова система Smart Spin® - едно от най-надеждните решения за винтовите групи за професионални фризьорски ножици. Всичко това осигурява несравнима лекота и превъзходна плавност на движението при работа .

- SHARP / Острота
Конвекционните (изпъкналите) режещи рамене с напълно интегрираните към тях ръбове и много острият ъгъл на заточване, осигуряват максимална острота. Благодарение на вдлъбнатата вътрешна страна на режещите рамене и хонинговането с електротокове, ножиците предоставят перфектна прецизност при рязане и перфектно подхождат за прилъзващо се рязане -слайсинг.

Мнения