Козметична пинсета Rubis Classic Ion, скосена, антимикробна

Арт. №: 4K102P/7863

Наличност: В наличност

Цена:
52,30 лв.
ИЛИ

Дайте мнение за продукта

Описание

Детайли

Козметична пинсета Rubis Classic Ion

  • модел: класически дизайн със скосени връхчета
  • идеална за оформяне на вежди, за премахване на лицево окосмяване и за епилация в други зони на тялото 
  • материал: неръждаема хирургическа стомана
  • покритие: със сребърни йони, антибактериално
  • финална обработка: сатен
  • киселиноустойчива, може да се стерилизира
  • размер: 9.5 см

Антимикробни пинсети Rubis Ion – възможност да постигнете значително по-голяма хигиена

Коронавирусът ни принуждава да поддържаме най-строга хигиена. Затова всеки принос към подобряването й, независимо дали е толкова малък, може да ви помогне да намалите инфекцията.
В постигането на тази цел, пинсетите Rubis Ion могат да ви бъдат от голяма полза.

Специалното покритие на пинсетите отделя сребърни йони, които неутрализират бактериите, микробите и други патогени. Надеждно, автоматично и много естествено, без да предизвиква алергични реакции и без загуба на ефикасност с течение на времето. Възползвайте се от хигиенизиращите качествата на пинсетите Rubis Ion.


“Rubis. Made in Switzerland.“ 

Повече от 60 години опит стоят зад производството на изключително прецизните и елегантни козметични пинсети RUBIS. Те са резултат от дълъг технологичен процес с 45 отделни стъпки, който изцяло се придържа към швейцарските традиции и точност в механиката. Пинсетите са направени изцяло на ръка и отново са индивидуално тествани под лупа в крайната стъпка. Само пинсетите, преминали този тест, получават печат за качество “Rubis. Made in Switzerland.“ 
Какво характеризира една наистина добра пинсета? Три неща: перфектното затваряне на връхчетата, техните прецизни краища и лекото еластично съпротивление при работа. За да се постигнe това, се работи само с най-високо качество хирургическа стомана, която е киселиноустойчива, антимагнитна и неръждаема . Благодарение на синтеза на забележителните качества на материала , пинсетите запазват добра функционалност в продължение на много години. 
Дизайнът при RUBIS e изключителен, но не е самоцел. Той е обещание, че продуктите ще запазят своята убедителна форма и безупречна работа в продължение на много години. Затова свидетелстват и многобройните международни награди за техния изключителен дизайн.

Мнения