Сешоар Valera Swiss Silent 9500 Ionic Rotocord, 2000 W

Арт. №: SX9500YRC-0133

Наличност: В наличност

Цена:
198,00 лв.
ИЛИ

Дайте мнение за продукта

Описание

Детайли

Сешоар Valera Swiss Silent 9500 Ionic Rotocord
 • AC-мотор ( мотор с променлив ток) с удължен живот на експлоатация 
 • мощност 2000 W, сила на въздушната струя – 120 км/ч, 72 м3/h 
 • йонен генератор
 • филтър със система Silent ("Тишина")
 • супер гъвкав кабел с дължина 3 м и система Rotocord
 • нагревателен елемент направен по системата SECURITY - изключително безопасен и с по-високо качество 
 • 6 температурни настройки на въздушната струя 
 • бутон за студен въздух 
 • подвижен метален филтър 
 • 2 професионални ултра тесни дюзи: една стандартна и една с фунция Touch Me,
  размери 6 и 7,5 см 
 • възможност за добавяне на дифузер 

Мотор AC Universal с удължен живот на експлоатация 
Универсалните AC мотори (с променлив ток) са колекторни двигатели (с четки), които стандартно се използват в професионалните сешоари за коса. Те произвеждат високо въздушно налягане и имат много дълъг експлоатационен живот. Благодарение на уникалната си аеродинамична форма, очакваният експлоатационен живот на сешоарите Valera с AC мотор е около 2000 часа.
Функция IONIC CARE
Йонните генератори на Valera произвеждат милиони отрицателни йони. Те помагат на косата да поддържа оптимална хидратация, което я прави по-мека и по-лесна за разресване. Наелектризирането на косата, причинено от статично електричество, както и чупливостта са намалени.
Функция COLOUR CARE
Уредите с функция Colour Care действат в три направления - защитават цвета на косата, предотвратяват загубата на цвят и блясък и поддържат нейната естествена влажност.
Функция TOUCH ME – докосването е позволено!
Първата стайлинг дюза, която остава хладка - абсолютна новост на пазара за сешоари. Благодарение на иновативната си двупластова система за самостоятелно охлаждане дюзата не се загрява. Тя може да бъде пипана и да се върти във всички посоки по време на работа. Това позволява повече творчество, повече възможности за различни техники на работа, комфорт и безопасност.
Система SILENT – иновативната, шумоабсорбираща конструкция на входящия въздушен филтър, прави Swiss Silent един от най-тихите професионални сешоари. Структурата тип лабиринт, дефлекторите и вложката от звукопоглъщаща пяна пренасочват звуковите вълни и ги абсорбират. Като резултат нивото на шума се намалява с около 35%.
Система SECURITY HEATING ELEMENT -  Формата на електрически нажежаемата жичка е оформена директно върху слюдената карта. Процесът на сглобяване е напълно автоматизиран, за да се гарантира отлична стабилност. Този изключителен нагревателен елемент позволява по-високо качество и безопасност, по-постоянно и равномерно разпределение на температурата на въздушния поток и има по-дълъг живот в сравнение със стандартните телени спирални нагреватели.
Система ROTOCORD – без повече оплитане и усукване! ROTOCORD е най-доброто решение за пълно предотврятяване на оплитането на захранващия кабел и за премахване на възлите, които често се образуват при работа със сешоара. Иновативното въртящо се устройство е интегрирано в захранващия кабел на професионалните сешоари и осигурява комфортна и спокойна работа. То е безопасно, супер леко, тествано по система NEMKO и патентовано. ROTOCORD е "Произведено в Швейцария".
Мнения