Основна чиния Kahla Aronda Erzgebirge, плитка, порцелан, Ø 27см

Арт. №: 11-285/453429

Наличност: Неналичен

Цена:
27,80 лв.

Дайте мнение за продукта

Технологии:

Описание

Детайли

Основна чиния Kahla, серия Aronda Erzgebirge

  • плитка
  • материал: порцелан
  • размер: Ø 27 см
  • подходяща за микровълнова печка
  • не е подходяща за съдомиялна машина


Серия Aronda - вечно красивата класика 
Дизайн: Барбара Шмит 
Декорация: Корнелия Мюлер 
Една от най-красивити естествени природни форми е тази на яйцето. Именно яйце, обърнато с главата надолу, е в основата на дизайна на серия Aronda. Тази порцеланова колекция, със своята рафинирана изтънченост и сдържана елегантност, е украсявала безброй маси по света. Тя ще остави трайно впечатление и във вашите гости със семплия, излъчващ лекота дизайн. Различните цветови декорации на този модерен порцелан ще направят лесен избора на всеки според неговите предпочитания. Блестящо бели или с деликатни цветя, съдовете на вашата маса ще изглеждат страхотно и всички ще оценят малките красивите детайли от дизайна и декора на тази колекция. Новата интерпретация на класически коледни модели също ще създаде прекрасна атмосфера около началото на ваканционния зимен сезон. Насладете се на серия Aronda с нейния неподвластен на времето дизайн и съвършена изчистена форма!
KAHLA предлага нов дизайн на порцелана, като интерпретира класическото занаятчийско дървено изкуство на Ерцгебирге, регион в германската федерална провинция Саксония, чрез въвеждане на типичните и добре известните мотиви на дървени фигури като ангели, църквата в Зайфен, миньори и лешникотрошачки и др.
Коледната вечеря е у вас? Ами опитайте да впечатлите гостите си със съдовете за хранене. Това плато може да превърне вашите ястия във връхната точка на тази специална вечер.

 

Мнения